HÍREK

Megállapodás Brüsszellel

Aláírták a 2021-2027-es Kohéziós Alapról szóló partnerségi megállapodást a Magyar Kormány és az Európai Bizottság képviselői.

22 milliárd Euro, közel 9000 milliárd Forint volt a tétje annak a szerződésnek, amely sok-sok hónapig húzódott, napi hírekben és a Forint árfolyamában is megéreztük.

Brüsszeli közlemény szerint a digitális átállás, klímacélok, területfejlesztés, államigazgatás átszervezése, kapacitásbővítése, átláthatóság javítása a főbb célok, melyek az Alapból finanszírozhatóak.

A leghangsúlyosabb és egyben legörömtelibb cél a klíma és energetikai ügyek, melyre a források 48%-át kell fordítania Magyarországnak.

Az Európai Uniós forrásokat magyar, saját forrással is kiegészíti a Kormányzat, így még több támogatáshoz juthatnak magyar vállalkozások, civil szervezetek, a lakosság.

A megállapodás feltétele azon igazságszolgáltatási, jogi változások, döntések meghozatala, melyet korábban Magyarország vállalat.

Karácsony előtt egy újabb örömteli hír, ha nem is egyszerűen de kompromisszum született, melynek sokan lesznek, leszünk haszonélvezői.

MFB Programok, pályázatok, vissza és vissza nem térítendő támogatások sora várható a második-harmadik negyedévtől. Hitelkalkulátor | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)

Nem lesz könnyű eligazodni a lehetőségek sorában, melyben szakértői segítséget a Projekttanácsadás | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) oldalunkon megtalálnak.

#Brüsszel#Budapest#EurópaiBizottság#MagyarKormány#megállapodás#KohéziósAlap#EU#Programok#igazságszolgáltatási#jogi#döntések#pályázat#klíma#energetika#digitalizáció#közigazgatás#területfejlesztés#újforrás#karácsony#ajándék#sokmunkával#Forint#Euro#civil

tanácsadás
üzleti tanácsadás

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

külföldi
Ingatlanpiac

Külföldi ingatlanvásárlók

Az utóbbi fél évben az ingatlanvásárlók mindössze 2,5 százaléka volt külföldi. Továbbra is a magyarok pörgetik az ingatlanpiacot. Az utóbbi fél évben a vevők mindössze

TOVÁBB OLVASOM »
KSH
KSH

KSH: külkereskedelmi, turisztikai adatok

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról közöl adatokat a héten. Illetve az ipari termelői

TOVÁBB OLVASOM »
MNB
MNB

Az MNB csökkentette az alapkamatot

 Az MNB 50 bázisponttal csökkentette az alapkamatot. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal, 7,25 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot keddi ülésén. A

TOVÁBB OLVASOM »