HÍREK

Megállapodás Brüsszellel

Aláírták a 2021-2027-es Kohéziós Alapról szóló partnerségi megállapodást a Magyar Kormány és az Európai Bizottság képviselői.

22 milliárd Euro, közel 9000 milliárd Forint volt a tétje annak a szerződésnek, amely sok-sok hónapig húzódott, napi hírekben és a Forint árfolyamában is megéreztük.

Brüsszeli közlemény szerint a digitális átállás, klímacélok, területfejlesztés, államigazgatás átszervezése, kapacitásbővítése, átláthatóság javítása a főbb célok, melyek az Alapból finanszírozhatóak.

A leghangsúlyosabb és egyben legörömtelibb cél a klíma és energetikai ügyek, melyre a források 48%-át kell fordítania Magyarországnak.

Az Európai Uniós forrásokat magyar, saját forrással is kiegészíti a Kormányzat, így még több támogatáshoz juthatnak magyar vállalkozások, civil szervezetek, a lakosság.

A megállapodás feltétele azon igazságszolgáltatási, jogi változások, döntések meghozatala, melyet korábban Magyarország vállalat.

Karácsony előtt egy újabb örömteli hír, ha nem is egyszerűen de kompromisszum született, melynek sokan lesznek, leszünk haszonélvezői.

MFB Programok, pályázatok, vissza és vissza nem térítendő támogatások sora várható a második-harmadik negyedévtől. Hitelkalkulátor | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)

Nem lesz könnyű eligazodni a lehetőségek sorában, melyben szakértői segítséget a Projekttanácsadás | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) oldalunkon megtalálnak.

#Brüsszel#Budapest#EurópaiBizottság#MagyarKormány#megállapodás#KohéziósAlap#EU#Programok#igazságszolgáltatási#jogi#döntések#pályázat#klíma#energetika#digitalizáció#közigazgatás#területfejlesztés#újforrás#karácsony#ajándék#sokmunkával#Forint#Euro#civil

tanácsadás
üzleti tanácsadás

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

program
otthonfelújítás

NGM, EM: Otthonfelújítási program indul

NGM, EM: az otthonfelújítási program a családi házak energiahatékonyságának javítását szolgálja. A kormány demográfiai célja világos. Segíteni kell, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen, ennek érdekében

TOVÁBB OLVASOM »
kampány
lakásbiztosítás

Lakásbiztosítási kampány: sokan váltottak

A lakásbiztosítási kampány során tízből nyolcan másik biztosítót választottak. A márciusi lakásbiztosítási kampány során új szerződést kötő tulajdonosok és bérlők 84 százaléka másik biztosítót választott

TOVÁBB OLVASOM »