HÍREK

MNB csökkentette az alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 25 bázisponttal 6,5 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben vitte lejjebb.

A legutóbbi, augusztusi kamatdöntő ülésen a testület még az alapkamat tartására szavazott. De Virág Barnabás MNB-alelnök az ülést követő tájékoztatón azt mondta, bár a grémium a monetáris lazítás átmeneti szüneteltetése mellett döntött, a következő időszakban tér nyílhat a kamatkondíciók további, óvatos mérséklésére.

Babaváró, személyikölcsön, lakáshitel segítséget kaphat szakértőinktől. Látogasson el a Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) vagy a Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) oldalunkra!

MNB

#mnb #alapkamat #kondíciók #kamat #hitel #bank

Forrás: www.mti.hu

MNB

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

turizmus
turizmus

Sok magyar utazik Horvátországba

A korábbinál is több magyar turistára számítanak idén Horvátországban. Már az első négy hónapban ötödével nőtt a magyar turisták vendégéjszakáinak száma Horvátországban az egy évvel

TOVÁBB OLVASOM »

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

Zöldlakáshitel

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -