HÍREK

Zsigó Róbert: népszerű a csok plusz

Zsigó Róbert: népszerű a csok plusz.


Népszerű az év eleje óta igényelhető csok plusz – mondta Zsigó Róbert, a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára a Facebookon csütörtökön közzétett videójában.Elmondta, március végéig több mint 3100 család – egy kisvárosnyi ember – döntött úgy, hogy állami támogatással vásárol lakást vagy bővíti otthonát.

A családok egy rendkívül kedvező, legfeljebb 3 százalékos, államilag támogatott hitelt vehetnek fel otthonteremtésre. Melynek összege a gyermekek számától függően akár 50 millió forint is lehet. Több gyermek vállalása esetén pedig jelentős összeggel csökken a hiteltartozás – ismertette.

Hozzátette, a több mint 3000 igénylőből 2000 még gyermektelen, s háromnegyedüknek ez lesz az első saját otthona. A csok plusznál a családok illetékmentességre és áfavisszatérítésre is jogosultak. Ráadásul a csok plusz mellé a falusi csok-ot és a babaváró támogatást is felvehetik – mondta Zsigó Róbert.

2010 óta folyamatosan bővítjük a gyermekes családokat segítő intézkedéseket. A kormány a mostani nehéz időkben is azon dolgozik, hogy minden segítséget megadjon a gyermeket vállaló, nevelő családoknak. Segítse a magyar gazdaság növekedését, hiszen ezen intézkedéseknek komoly gazdaságélénkítő hatása is van – mondta az államtitkár. Zsigó Róbert jelezte, a csok plusz továbbra is igényelhető, a részletekről a család.hu oldalon lehet tájékozódni.

Keress bennünket és segítünk a megfelelő lakásbiztosítás megtalálásában! A magyar biztosítók megoldásai alapján kiszámoljuk a legjobb ajánlatot. A lakásbiztosítás mellett Casco, kötelező felelősség (kgfb), hajó, élet, vagyon, felelősség, egészség, nyugdíj, lakás, mezőgazdasági, vállalkozói kötelező környezetvédelmi biztosításokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Telefon: 30 326 4703, 30 648 9525, 30 342 6308, 30 373 2000. Hívj bennünket és segítünk!

Bővül a család? Munkahely miatt költöznétek? Lakásfelújítás előtt álltok? Kalkulálj a Lakáshitel kalkulátor ügyfeleinknek | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) oldalunkon vagy add meg igényedet Lakáshitel ajánlatok | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) és mi egyedi ajánlatot készítünk céljaid megvalósításához 

#Csok_plusz #gyerekvállalás #támogatás #otthonteremtés

csok plusz

Forrás: http://www.mti.hu

 

csok plusz

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

külföldi
Ingatlanpiac

Külföldi ingatlanvásárlók

Az utóbbi fél évben az ingatlanvásárlók mindössze 2,5 százaléka volt külföldi. Továbbra is a magyarok pörgetik az ingatlanpiacot. Az utóbbi fél évben a vevők mindössze

TOVÁBB OLVASOM »
KSH
KSH

KSH: külkereskedelmi, turisztikai adatok

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról közöl adatokat a héten. Illetve az ipari termelői

TOVÁBB OLVASOM »
MNB
MNB

Az MNB csökkentette az alapkamatot

 Az MNB 50 bázisponttal csökkentette az alapkamatot. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal, 7,25 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot keddi ülésén. A

TOVÁBB OLVASOM »