HÍREK

Készpénz befizetése ATM-be

Nem minden banknál van lehetőségünk lakossági ügyfélként igénybe venni az ATM-be való befizetést, illetve nem minden ATM-ben van lehetőségünk készpénz befizetésre.

Fontos tudnivalók:

A bankjegyeket közvetlenül a gépbe kell helyezni, nincs szükség borítékra. Az ATM a bankjegyeket egyesével vizsgálja, ezért nem szabad összekapcsolni, a szalagot is távolítsuk el.

Az automata a sérült, összehajtott bankjegyeket visszaadja.

A hamis bankjegyeket az ATM bevonja, ekkor vizsgálat alá kerül és annak eredményét követően, kimenetélőtől függően kerül jóváírásra.

A befizetett összeg rögtön rendelkezésre áll a legtöbb banknál. Azonban van olyan bank, ahol akár kártyatípusonként változóan rá következő nap(ok)on történik a jóváírás. Pl. az Erste bank esetében a 20:30 után befizetett összegek betéti kártya esetében csak másnap, hitelkártya esetében csak a következő banki munkanapon.

Van olyan bank, ahol más számlájára is lehetőség van befizetésre, ekkor a bankkártyánkkal azonosítjuk magunkat. Ez csak bankon belüli ATM esetében nyújtja néhány a bank.

A befizethető bankjegyek db-száma illetve az összeg bankonként és bankon belül bankkártya típusonként is változhat.

A befizetésért elképzelhető, hogy díjat számol fel a bank, de ekkor is kedvezőbb, mintha ugyanezt bankfiókban tennénk. A legtöbb bank ugyanakkor ingyen nyújtja.

További segítség a Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) vagy a Lakás hitel megoldások | Zöldlakáshite (zoldszemelyikolcson.hu) oldalakon, illetve telefonon a 30-326-4703, 30-373-2000 számokon.

#ATM #ATM_befizetés #ATM_kereső

ATM

4-keszpenz-befizetes-atmbe

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

külföldi
Ingatlanpiac

Külföldi ingatlanvásárlók

Az utóbbi fél évben az ingatlanvásárlók mindössze 2,5 százaléka volt külföldi. Továbbra is a magyarok pörgetik az ingatlanpiacot. Az utóbbi fél évben a vevők mindössze

TOVÁBB OLVASOM »
KSH
KSH

KSH: külkereskedelmi, turisztikai adatok

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról közöl adatokat a héten. Illetve az ipari termelői

TOVÁBB OLVASOM »
MNB
MNB

Az MNB csökkentette az alapkamatot

 Az MNB 50 bázisponttal csökkentette az alapkamatot. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal, 7,25 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot keddi ülésén. A

TOVÁBB OLVASOM »