HÍREK

Bankszámla nyitás tippek

A legtöbb banknál már online/szelfizve is van lehetőség bankszámla nyitásra. Ma már  léteznek olyan kalkulátorok amik segítenek összehasonlítani a felmerülő költségeket bankszámla nyitás eseténi.

Néhány szempont amit érdemes végig gondolni bankszámla nyitás elött:

Határozzuk meg mire szeretnénk használni. Más lehet a megoldás, ha mindennapi pénzügyeinket szeretnénk intézni, vagy valamilyen speciális okból például személyi kölcsön igénylés miatt van szükségünk új számlára.

A bankok a rá érkező jóváírások függvényében további kedvezményeket nyújtanak, ezért célszerű ennek figyelembevételével kiválasztani a bankszámlánkat.

Pénzügyi szokásaink, kiadások-bevételek elemzése segíthet a megfelelő bankszámla megtalálásához. Fontos látni, például, hogy mennyi készpénzt használunk, mennyiszer veszünk fel pénzt egy hónapban. Hiszen havi két alkalommal van lehetőségünk díjmentesen maximum összesen 150.000 Ft felvételére, legfeljebb 2 alkalommal, ezt jogszabály biztosítja.

Fontos szempont lehet az is, milyen messze található bankfiók illetve ATM a lakhelyünktől.

Érdemes évente felülvizsgálnunk, hogy megfelelő-e a számlánk, változhattak a bankolási szokásaink, illetve a számlánk díja is emelkedhetett.

(Ha lesz kalkulátor, akkor itt belinkeljük egy felvezetéssel: hogy a fenti szempontok figyelembevételével kalkukáljunk együtt a honalapunkon, a tervezett bankolási szokásának függvényében, ahhoz illeszkedve nyújtunk segítséget a legkedvezőbb ajánlat megtalálásában és azt követően a számla megnyitásában.)

További segítség a Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) vagy a Lakás hitel megoldások | Zöldlakáshite (zoldszemelyikolcson.hu) oldalakon, illetve telefonon a 30-326-4703, 30-373-2000 számokon.

#bankszámla_nyitás #bankszámla #online #ügyintézés

bankszámla nyitás

 

5-bankszamla-nyitas

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

külföldi
Ingatlanpiac

Külföldi ingatlanvásárlók

Az utóbbi fél évben az ingatlanvásárlók mindössze 2,5 százaléka volt külföldi. Továbbra is a magyarok pörgetik az ingatlanpiacot. Az utóbbi fél évben a vevők mindössze

TOVÁBB OLVASOM »
KSH
KSH

KSH: külkereskedelmi, turisztikai adatok

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról közöl adatokat a héten. Illetve az ipari termelői

TOVÁBB OLVASOM »
MNB
MNB

Az MNB csökkentette az alapkamatot

 Az MNB 50 bázisponttal csökkentette az alapkamatot. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal, 7,25 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot keddi ülésén. A

TOVÁBB OLVASOM »