HÍREK

Lakásbiztosítás-kampány márciusban

Kovács Zsolt: a márciusi lakásbiztosítás-kampány 3,3 millió háztartást érint

A márciusi lakásbiztosítás-kampány 3,3 millió háztartás egyik legfontosabb vagyontárgyát érinti. Hangsúlyozta Kovács Zsolt, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) miniszteri biztosa szerdán az M1 Ma este című műsorában.

Felidézte, hogy mintegy egy évvel ezelőtt született meg a rendelet. Amely lehetővé teszi, hogy márciusban a fogyasztó ingyen, plusz költségek nélkül lecserélheti a meglévő lakásbiztosítási szerződését számára kedvezőbbre.

Kovács Zsolt kifejtette: márciusban mindenki, aki lakásbiztosítással rendelkezik áttekintheti meglévő szerződését, hogy megtalálja a számára legjobban megfelelőt.

Szerinte a biztosító társaságok közötti versenynek több hatása is lehet. Például olyan új szolgáltatási elemek is épülhetnek a biztosításokba, amelyek a korábbiban nem voltak, például a napelemek köre.

A fogyasztóknak érdemes figyelniük az újjáépítési költségre, valamint arra, hogy a háztartás fejlesztésével megnövekedett értékeket fedezi-e a biztosítás.

Lakásbiztosítás
Kalkulátor

Kattintson a képre és máris indul az online kalkulátorunk!

Arra számítanak, hogy a márciusi kampány révén modernebb, aktuálisabb lakásbiztosítási szerződések jönnek létre. A verseny olcsóbb díjakat eredményezhet, és a  szolgáltatási színvonal emelkedését hozhatja, valamint növeli a biztosítási tudatosságot – mondta Kovács Zsolt.

Hozzátette, a biztosítóknak február 15-éig kell értesíteni az ügyfeleket a lehetőségről, majd két hétig lehet gondolkodni. Március 1-jén pedig megnyílnak a biztosítási csatornák az ingyenes lakásbiztosítás-váltásra.

Bővül a család? Munkahely miatt költöznétek? Lakásfelújítás előtt álltok? Kalkulálj a Lakáshitel kalkulátor ügyfeleinknek | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) oldalunkon vagy add meg igényedet Lakáshitel ajánlatok | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) és mi egyedi ajánlatot készítünk céljaid megvalósításához!

# lakásbiztosítás #kampány #háztartás #biztosító #szerződés

lakásbiztosítás

Forrás: MTI

csok

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

turizmus
turizmus

Sok magyar utazik Horvátországba

A korábbinál is több magyar turistára számítanak idén Horvátországban. Már az első négy hónapban ötödével nőtt a magyar turisták vendégéjszakáinak száma Horvátországban az egy évvel

TOVÁBB OLVASOM »