HÍREK

Szép eredményt ért el az Erste Bank

Az Erste eredménye 15 milliárd forinttal nőtt két év alatt

Az Erste Bank adózás utáni eredménye egyszeri hatásoknak is tulajdoníthatóan 46,7 milliárd forintot tett ki az első fél évben. Szemben a tavaly ilyenkori 4,4 milliárddal, illetve a 2021-es első félévi 31,7 milliárddal – ismertette Jelasity Radován, az Erste elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón Budapesten szerdán.

Kiemelte, hogy a működési kiadások például 8,1 százalékkal csökkentek a Sberbankhoz kapcsolódó OBA-befizetés visszatérítése miatt idén. Ez a tétel tavaly még növelte a kiadásokat.

Rámutatott: a bank működési bevételei több mint 46 százalékkal haladták meg idén az első hat hónapban az egy évvel korábbi adatot. Amiben nagy szerepet játszott a támogatott hitelek átértékelődése.

Bővül a család? Munkahely miatt költöznétek? Lakásfelújítás előtt álltok? Kalkulálj a Lakáshitel kalkulátor ügyfeleinknek | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) oldalunkon vagy add meg igényedet Lakáshitel ajánlatok | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) és mi egyedi ajánlatot készítünk céljaid megvalósításához! 

#erste #erste_bank #bank #profit #Jelasity_Radován

Erste

Forrás: www.mti.hu

MTI 2023. augusztus 9., szerda 11:38

KSH

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

KSH
otthonfelújítás

Otthonfelújítási program egyeztetés

EM-NGM: lezárult az otthonfelújítási program felhívástervezetének társadalmi egyeztetése. Lezárult az otthonfelújítási program felhívástervezetének társadalmi egyeztetése – közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium

TOVÁBB OLVASOM »
aktivitás
turizmus

Megújulnak a Tourinform irodák

Turisztikai ügynökség: egymilliárd forintból újulhatnak meg a Tourinform irodák. Egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít a kormány a hazai Tourinform irodák infrastrukturális és szolgáltatásfejlesztésére.

TOVÁBB OLVASOM »
napenergia
lakás építés

Alacsony a lakásépítési aktivitás

Az alacsony lakásépítési aktivitást csak néhány nagyobb beruházás élénkítette. 2024 I. negyedévében 2779 új lakás épült, 23%-kal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott építési

TOVÁBB OLVASOM »
kereslet
Ingatlanpiac

Az ingatlanpiaci kereslet nőtt áprilisban

Áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet. Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt. Ami további élénkülést vetít előre

TOVÁBB OLVASOM »
külföldi
Ingatlanpiac

Nőtt a házak négyzetméterára

Az agglomerációban 10 százalékkal nőtt a házak négyzetméterára. A családi házak átlagos négyzetméterára 10 százalékkal nőtt az elmúlt fél évben (2024 első és 2023 utolsó

TOVÁBB OLVASOM »