HÍREK

Az MBH Bank megújította zöldhitelét

Megújult az MBH Bank zöld hitelei közül az ECO hitel konstrukció, mely jelenleg egy kedvezményes lehetőség az ügyfelek számára.

Az ECO hitel kapcsán vezettek be módosításokat, annak érdekében, hogy  a termék ügyfeleink részére még kedvezményesebb legyen és a megfelelő energetikai paraméterekkel rendelkező, vagy a hitel felhasználásával azzá váló ingatlanok esetén a többi konstrukciónál kedvezményesebb finanszírozási megoldást nyújtson.

Az ECO lakáshitel esetén az igénybe vehető hitelösszeg:

  • Új lakás vásárlás esetén: 3.000.000 Ft – 100.000.000 Ft
  • Korszerűsítés esetén: 3.000.000 Ft – 23.999.999 Ft

 

ECO Lakáshitel esetében, ha új lakásvásárlás a hitelcél, akkor a 600.000.- Ft feletti KK3-as konstrukcióban az 50 bázispontos kedvezménnyel jelenleg 7,84 %-os kamat érhető el.

ECO hitel esetében, ha korszerűsítés és felújítás a hitelcél, akkor a 600.000.- Ft feletti KK3-as konstrukcióban 25 bázispontos kedvezménnyel jelenleg 8,29%-os kamat érhető el.

Fontos változás, hogy

  • már új lakás vásárlására is igénybe vehető, amennyiben az új vásárolt ingatlan legalább BB energetikai besorolású.
  • korszerűsítési és felújítási céloknál pedig enyhítettek az energetikai javulásra vonatkozó elvárásokon: primer energiafelhasználása 10 %-ot csökken, vagy az energetikai minőségi besorolása egy kategóriát javul.

Az ECO Lakáshitel kamata megegyezik a mindenkori 10 éves kamatperiódusú piaci lakáshitel kamatozásával. Új lakás vásárlás esetében 50 bázispont, korszerűsítés és felújítás esetében 25 bázispont kamatkedvezményt adnak a hitelhez.

Ami nagyon jó hír, hogy a következő kezdeti díjakat visszatérítik az ügyfelek számára:

  •  a 2 db Energetikai tanúsítvány díját a folyósítást követően visszatérítik az ügyfél részére.
  • 1 db értékbecslés, 1 db helyszíni szemle díját, térképmásolat díját, tulajdoni lap díját és a Közjegyzői okirat díját (maximum 30 ezer Ft) is visszatérítik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ECO Lakáshitel Egyenlítő konstrukciós változatban is igénybe vehető ügyfelek számára (min. 5 millió Ft hitelösszegtől)!

Bővül a család? Munkahely miatt költöznétek? Lakásfelújítás előtt álltok? Kalkulálj a Lakáshitel kalkulátor ügyfeleinknek | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) oldalunkon vagy add meg igényedet Lakáshitel ajánlatok | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) és mi egyedi ajánlatot készítünk céljaid megvalósításához! 

#MBH_Bank #zöldhitel #bank #MBH #lakáshitel #energetika

Forrás: MBH Bank; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

MBH Bank

 

foglalkoztatottak száma

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

lakáspiac
lakáspiac

A lakáspiac állami szerepvállalásra vár

TLE: kiszámítható és hosszútávú állami szerepvállalásra vár a lakáspiac A TLE (Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület) álláspontja szerint az év elején életbe lépett átalakított családtámogatási

TOVÁBB OLVASOM »
lakás
lakás építés

Kevesebb lakás épült 2023-ban

Visszaesés a lakás építésben és építési engedélyezésben 2023-ban 18 647 új lakás épült, 9,2%-kal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott építési engedélyek és egyszerű

TOVÁBB OLVASOM »
KSH
albérleti díj

KSH: 1,5 százalékkal nőttek a lakbérek

KSH-ingatlan.com-lakbérindex: januárban 1,5 százalékkal nőttek a lakbérek az előző hónaphoz képest Idén januárban az előző havi csökkenést követően újra emelkedtek a lakbérek. Országosan 1,5, Budapesten

TOVÁBB OLVASOM »
lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

Csökkenhet a lakásbiztosítás díja

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítás díja A lakásbiztosítás ügyfelei 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban. Ez derül ki az

TOVÁBB OLVASOM »