HÍREK

Az MBH Bank megújította zöldhitelét

Megújult az MBH Bank zöld hitelei közül az ECO hitel konstrukció, mely jelenleg egy kedvezményes lehetőség az ügyfelek számára.

Az ECO hitel kapcsán vezettek be módosításokat, annak érdekében, hogy  a termék ügyfeleink részére még kedvezményesebb legyen és a megfelelő energetikai paraméterekkel rendelkező, vagy a hitel felhasználásával azzá váló ingatlanok esetén a többi konstrukciónál kedvezményesebb finanszírozási megoldást nyújtson.

Az ECO lakáshitel esetén az igénybe vehető hitelösszeg:

  • Új lakás vásárlás esetén: 3.000.000 Ft – 100.000.000 Ft
  • Korszerűsítés esetén: 3.000.000 Ft – 23.999.999 Ft

 

ECO Lakáshitel esetében, ha új lakásvásárlás a hitelcél, akkor a 600.000.- Ft feletti KK3-as konstrukcióban az 50 bázispontos kedvezménnyel jelenleg 7,84 %-os kamat érhető el.

ECO hitel esetében, ha korszerűsítés és felújítás a hitelcél, akkor a 600.000.- Ft feletti KK3-as konstrukcióban 25 bázispontos kedvezménnyel jelenleg 8,29%-os kamat érhető el.

Fontos változás, hogy

  • már új lakás vásárlására is igénybe vehető, amennyiben az új vásárolt ingatlan legalább BB energetikai besorolású.
  • korszerűsítési és felújítási céloknál pedig enyhítettek az energetikai javulásra vonatkozó elvárásokon: primer energiafelhasználása 10 %-ot csökken, vagy az energetikai minőségi besorolása egy kategóriát javul.

Az ECO Lakáshitel kamata megegyezik a mindenkori 10 éves kamatperiódusú piaci lakáshitel kamatozásával. Új lakás vásárlás esetében 50 bázispont, korszerűsítés és felújítás esetében 25 bázispont kamatkedvezményt adnak a hitelhez.

Ami nagyon jó hír, hogy a következő kezdeti díjakat visszatérítik az ügyfelek számára:

  •  a 2 db Energetikai tanúsítvány díját a folyósítást követően visszatérítik az ügyfél részére.
  • 1 db értékbecslés, 1 db helyszíni szemle díját, térképmásolat díját, tulajdoni lap díját és a Közjegyzői okirat díját (maximum 30 ezer Ft) is visszatérítik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ECO Lakáshitel Egyenlítő konstrukciós változatban is igénybe vehető ügyfelek számára (min. 5 millió Ft hitelösszegtől)!

Bővül a család? Munkahely miatt költöznétek? Lakásfelújítás előtt álltok? Kalkulálj a Lakáshitel kalkulátor ügyfeleinknek | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) oldalunkon vagy add meg igényedet Lakáshitel ajánlatok | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) és mi egyedi ajánlatot készítünk céljaid megvalósításához! 

#MBH_Bank #zöldhitel #bank #MBH #lakáshitel #energetika

Forrás: MBH Bank; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

MBH Bank

 

vendégéjszakák

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

otthonfelújítás
otthonfelújítás

Kormány dönt az otthonfelújítási programról

EM-NGM: következő ülésén dönt a kormány az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről. A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti

TOVÁBB OLVASOM »
vendégéjszaka
turizmus

A vendégéjszakák száma csökkent

A vendégéjszakák száma 4,7, a vendégeké 1,3%-kal csökkent az egy évvel korábbihoz képest. 2024 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken a vendégéjszakák száma 1,2

TOVÁBB OLVASOM »
külföldi
Ingatlanpiac

Külföldi ingatlanvásárlók

Az utóbbi fél évben az ingatlanvásárlók mindössze 2,5 százaléka volt külföldi. Továbbra is a magyarok pörgetik az ingatlanpiacot. Az utóbbi fél évben a vevők mindössze

TOVÁBB OLVASOM »
KSH
KSH

KSH: külkereskedelmi, turisztikai adatok

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról közöl adatokat a héten. Illetve az ipari termelői

TOVÁBB OLVASOM »