HÍREK

Az MBH Bank megújította zöldhitelét

Megújult az MBH Bank zöld hitelei közül az ECO hitel konstrukció, mely jelenleg egy kedvezményes lehetőség az ügyfelek számára.

Az ECO hitel kapcsán vezettek be módosításokat, annak érdekében, hogy  a termék ügyfeleink részére még kedvezményesebb legyen és a megfelelő energetikai paraméterekkel rendelkező, vagy a hitel felhasználásával azzá váló ingatlanok esetén a többi konstrukciónál kedvezményesebb finanszírozási megoldást nyújtson.

Az ECO lakáshitel esetén az igénybe vehető hitelösszeg:

  • Új lakás vásárlás esetén: 3.000.000 Ft – 100.000.000 Ft
  • Korszerűsítés esetén: 3.000.000 Ft – 23.999.999 Ft

 

ECO Lakáshitel esetében, ha új lakásvásárlás a hitelcél, akkor a 600.000.- Ft feletti KK3-as konstrukcióban az 50 bázispontos kedvezménnyel jelenleg 7,84 %-os kamat érhető el.

ECO hitel esetében, ha korszerűsítés és felújítás a hitelcél, akkor a 600.000.- Ft feletti KK3-as konstrukcióban 25 bázispontos kedvezménnyel jelenleg 8,29%-os kamat érhető el.

Fontos változás, hogy

  • már új lakás vásárlására is igénybe vehető, amennyiben az új vásárolt ingatlan legalább BB energetikai besorolású.
  • korszerűsítési és felújítási céloknál pedig enyhítettek az energetikai javulásra vonatkozó elvárásokon: primer energiafelhasználása 10 %-ot csökken, vagy az energetikai minőségi besorolása egy kategóriát javul.

Az ECO Lakáshitel kamata megegyezik a mindenkori 10 éves kamatperiódusú piaci lakáshitel kamatozásával. Új lakás vásárlás esetében 50 bázispont, korszerűsítés és felújítás esetében 25 bázispont kamatkedvezményt adnak a hitelhez.

Ami nagyon jó hír, hogy a következő kezdeti díjakat visszatérítik az ügyfelek számára:

  •  a 2 db Energetikai tanúsítvány díját a folyósítást követően visszatérítik az ügyfél részére.
  • 1 db értékbecslés, 1 db helyszíni szemle díját, térképmásolat díját, tulajdoni lap díját és a Közjegyzői okirat díját (maximum 30 ezer Ft) is visszatérítik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ECO Lakáshitel Egyenlítő konstrukciós változatban is igénybe vehető ügyfelek számára (min. 5 millió Ft hitelösszegtől)!

Bővül a család? Munkahely miatt költöznétek? Lakásfelújítás előtt álltok? Kalkulálj a Lakáshitel kalkulátor ügyfeleinknek | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) oldalunkon vagy add meg igényedet Lakáshitel ajánlatok | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) és mi egyedi ajánlatot készítünk céljaid megvalósításához! 

#MBH_Bank #zöldhitel #bank #MBH #lakáshitel #energetika

Forrás: MBH Bank; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

MBH Bank

 

foglalkoztatottak száma

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

használt autó
használt autó

Élénkül a használt autó piac

JóAutók.hu: lassú élénkülést mutat a használt autó piac Lassú élénkülést mutat a hazai használt autó piac, augusztusban 72 500 személygépkocsi cserélt gazdát, ami 2,9 százalékkal

TOVÁBB OLVASOM »
éves szaldó
éves szaldó

Jó hír az éves szaldó kapcsán

Lantos Csaba energiaügyi miniszter bejelentése alapján, aki 2023. szeptember 7 éjfélig jelezte az áramszolgáltató felé a napelem telepítési igényét és 2025. 12.31 be is fejezi

TOVÁBB OLVASOM »
elektromos autó
elektromos autó

15 millió elektromos autó eladás

A Gartner szerint idén csaknem 15 millióra nő az elektromos autó kiszállítás A Gartner amerikai technológiai piackutató cég előrejelzése szerint az elektromos autó (villanymotoros és

TOVÁBB OLVASOM »
internet
internet

Milyen internet elérésed van otthon?

Az elégséges internet elérésről végzett piackutatást az NMHH A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elégséges internet elérésről végzett piackutatása szerint az internetfelhasználók jelentős része

TOVÁBB OLVASOM »
MBH Bank
MBH Bank

Szép MBH Bank eredmények

MBH Bank: jelentősen javult a jövedelmezőség, 50 százalékos bevétel- és eredménynövekedés az első félévben Az MBH Bank adózás utáni eredménye 142,1 milliárd forint volt az

TOVÁBB OLVASOM »
árfigyelő
Egyéb kategória

Új funkció az árfigyelő oldalon

GVH: már elérhető az új funkció az árfigyelő oldalon Többfunkciós, szabadon összeállítható, megosztható bevásárlólistával bővült a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett online árfigyelő – jelentette

TOVÁBB OLVASOM »