HÍREK

Változások a CSOK és babaváró kapcsán

A Magyar Közlöny 2023.04.18-i 2023.évi 57.számában megjelentek szerint változnak a CSOK és babaváró igénylésének szabályai.

A babaváró igénylésére eddig 60 napja állt rendelkezésére a házaspároknak, de a módosítással erre 180 napjuk lesz a családoknak. A határidő módosítással a szükséges dokumentumok beszerzésére, benyújtására lesz több idejük.

A Babaváró támogatás/hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) egy maximum  10 millió Ft összegű támogatás/hitel lehetőség a gyermeket vállaló családoknak. 20 év futamidővel, havonta legfeljebb 50ezer Ft törlesztő részlettel igényelhető. További információk és részletek kollégáinktól kaphatóak. Díjmentesen segítünk az igénylési folyamatban!

A CSOK esetében a változás szerint az elbírálási határidő egy alkalommal 45 nappal meghosszabbítható.  Sok igénylő az utolsó pillanatra hagyta az igénylés, dokumentumok beadását és ezzel komoly, főként határidő gondokat okozott az Államkincstárnál.

A CSOK támogatás igénylése | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) a gyermeket nevelő, vállaló családoknak rendelkezésére álló lehetőség. A támogatás FALUSI CSOK és CSOK változatban igényelhető a lakóhely településkategóriája szerint. További információk és részletek kollégáinktól kaphatóak. Díjmentesen segítünk az igénylési folyamatban!

#CSOK #babaváró #Közlöny #MÁK #hitel #támogatás

Forrás: Magyar Közlöny (magyarkozlony.hu)

CSOK és babaváró

lakás

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

otthonfelújítás
otthonfelújítás

Kormány dönt az otthonfelújítási programról

EM-NGM: következő ülésén dönt a kormány az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről. A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti

TOVÁBB OLVASOM »
vendégéjszaka
turizmus

A vendégéjszakák száma csökkent

A vendégéjszakák száma 4,7, a vendégeké 1,3%-kal csökkent az egy évvel korábbihoz képest. 2024 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken a vendégéjszakák száma 1,2

TOVÁBB OLVASOM »
külföldi
Ingatlanpiac

Külföldi ingatlanvásárlók

Az utóbbi fél évben az ingatlanvásárlók mindössze 2,5 százaléka volt külföldi. Továbbra is a magyarok pörgetik az ingatlanpiacot. Az utóbbi fél évben a vevők mindössze

TOVÁBB OLVASOM »
KSH
KSH

KSH: külkereskedelmi, turisztikai adatok

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról közöl adatokat a héten. Illetve az ipari termelői

TOVÁBB OLVASOM »