HÍREK

Változások a CSOK és babaváró kapcsán

A Magyar Közlöny 2023.04.18-i 2023.évi 57.számában megjelentek szerint változnak a CSOK és babaváró igénylésének szabályai.

A babaváró igénylésére eddig 60 napja állt rendelkezésére a házaspároknak, de a módosítással erre 180 napjuk lesz a családoknak. A határidő módosítással a szükséges dokumentumok beszerzésére, benyújtására lesz több idejük.

A Babaváró támogatás/hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) egy maximum  10 millió Ft összegű támogatás/hitel lehetőség a gyermeket vállaló családoknak. 20 év futamidővel, havonta legfeljebb 50ezer Ft törlesztő részlettel igényelhető. További információk és részletek kollégáinktól kaphatóak. Díjmentesen segítünk az igénylési folyamatban!

A CSOK esetében a változás szerint az elbírálási határidő egy alkalommal 45 nappal meghosszabbítható.  Sok igénylő az utolsó pillanatra hagyta az igénylés, dokumentumok beadását és ezzel komoly, főként határidő gondokat okozott az Államkincstárnál.

A CSOK támogatás igénylése | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) a gyermeket nevelő, vállaló családoknak rendelkezésére álló lehetőség. A támogatás FALUSI CSOK és CSOK változatban igényelhető a lakóhely településkategóriája szerint. További információk és részletek kollégáinktól kaphatóak. Díjmentesen segítünk az igénylési folyamatban!

#CSOK #babaváró #Közlöny #MÁK #hitel #támogatás

Forrás: Magyar Közlöny (magyarkozlony.hu)

CSOK és babaváró

lakás

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

lakáspiac
lakáspiac

A lakáspiac állami szerepvállalásra vár

TLE: kiszámítható és hosszútávú állami szerepvállalásra vár a lakáspiac A TLE (Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület) álláspontja szerint az év elején életbe lépett átalakított családtámogatási

TOVÁBB OLVASOM »
lakás
lakás építés

Kevesebb lakás épült 2023-ban

Visszaesés a lakás építésben és építési engedélyezésben 2023-ban 18 647 új lakás épült, 9,2%-kal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott építési engedélyek és egyszerű

TOVÁBB OLVASOM »
KSH
albérleti díj

KSH: 1,5 százalékkal nőttek a lakbérek

KSH-ingatlan.com-lakbérindex: januárban 1,5 százalékkal nőttek a lakbérek az előző hónaphoz képest Idén januárban az előző havi csökkenést követően újra emelkedtek a lakbérek. Országosan 1,5, Budapesten

TOVÁBB OLVASOM »
lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

Csökkenhet a lakásbiztosítás díja

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítás díja A lakásbiztosítás ügyfelei 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban. Ez derül ki az

TOVÁBB OLVASOM »