HÍREK

Kamatcsökkenés a K&H Banknál

A Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) partnere a K&H Bank kamatcsökkenés hírével örvendeztetett meg bennünket. A kamatcsökkenés 2023.január 26.-tól lép életbe.

A K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel és a K&H Zöldhitel kamatok 2023. január 26-tól befogadott kérelmek esetében kedvezően módosulnak.

A kamatcsökkentés alapvetően 100 bázispont mértékű, de az egyes hitelösszeg/jóváírási kategóriák mentén ettől eltérő változásokat is életbe lépnek.

A különböző kategóriákban lévő kamatoknál a korábbi hirdetményhez képest 53-128 bázispont közötti csökkentések lépnek életbe 2023. január 26-tól.

kamatcsökkenés
K&H Bank

A lakáshitel kamatcsökkenés mellett a K&H Bank téli számlanyitási akciója továbbra is elérhető, azon 18 év feletti új ügyfeleinknek, akik lakossági bankszámlát nyitnak, 20.000 forint + akár további 20.000 forint, tehát esetenként 40.000 forint jóváírást adnak 2023. február 28.-ig.

Ha még ez sem lenne elég a K&H Bank Babaváró igénylés esetén új, és meglévő ügyfeleknek egyaránt, visszavonásig érvényes akciónk keretében 120.000 forint jóváírást ad.

Keresd szakértőinket és segítünk a megoldás megtalálásában!

#kamatcsökkenés #K&HBank #babaváró #akció #számlanyitás

Forrás: K&H Bank, Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

kamatcsökkenés

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

megtakarítás
megtakarítás megoldások

Megtakarítás az újabb adó nélkül?

Az elmúlt héten jelenet meg a kormányrendelet, miszerint a megtakarítás típusok egyes formáit szociális hozzájárulási adó terheli (SZOCHO). Alapvetően mentes az új adóforma alól: az

TOVÁBB OLVASOM »
energetikai tanúsítvány
energetikai tanúsítvány

Új energetikai tanúsítvány érkezik

EM: megújulnak és korszerűbbek lesznek az épületek energetikai tanúsítvány típusai Korszerű rendszerben készülnek és a korábbiaknál részletesebb felújítási javaslatokat tartalmaznak a jövőben az épületek energetikai

TOVÁBB OLVASOM »
családtámogatás
családtámogatás

Családtámogatás további változásai

A családtámogatás  változásairól újabb segítségeket kaptunk és osztunk meg veletek, partnerünk az OTP Bank információira alapozva. Az otthonteremtési kamattámogatásról szóló 341/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet

TOVÁBB OLVASOM »
család támogatás
család támogatás

Család támogatás változásai

Partnerünk az OTP Bank segítségével az alábbiakban adunk tájékoztatást a család támogatás változásairól. 1. Az új lakások építéséhez, vásárlásához kapcsolódó lakáscélú támogatásról szóló 16/2016 (II.

TOVÁBB OLVASOM »