HÍREK

Kamatcsökkenés a K&H Banknál

A Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) partnere a K&H Bank kamatcsökkenés hírével örvendeztetett meg bennünket. A kamatcsökkenés 2023.január 26.-tól lép életbe.

A K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel és a K&H Zöldhitel kamatok 2023. január 26-tól befogadott kérelmek esetében kedvezően módosulnak.

A kamatcsökkentés alapvetően 100 bázispont mértékű, de az egyes hitelösszeg/jóváírási kategóriák mentén ettől eltérő változásokat is életbe lépnek.

A különböző kategóriákban lévő kamatoknál a korábbi hirdetményhez képest 53-128 bázispont közötti csökkentések lépnek életbe 2023. január 26-tól.

kamatcsökkenés
K&H Bank

A lakáshitel kamatcsökkenés mellett a K&H Bank téli számlanyitási akciója továbbra is elérhető, azon 18 év feletti új ügyfeleinknek, akik lakossági bankszámlát nyitnak, 20.000 forint + akár további 20.000 forint, tehát esetenként 40.000 forint jóváírást adnak 2023. február 28.-ig.

Ha még ez sem lenne elég a K&H Bank Babaváró igénylés esetén új, és meglévő ügyfeleknek egyaránt, visszavonásig érvényes akciónk keretében 120.000 forint jóváírást ad.

Keresd szakértőinket és segítünk a megoldás megtalálásában!

#kamatcsökkenés #K&HBank #babaváró #akció #számlanyitás

Forrás: K&H Bank, Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

kamatcsökkenés

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

MTÜ
turizmus

MTÜ: népszerűek a kempingek

MTÜ: egyre népszerűbbek a kempingek és a közösségi szálláshelyek is Egyre népszerűbbek a kempingek és a közösségi szálláshelyek is. Kempingezni a németek és a lengyelek

TOVÁBB OLVASOM »