HÍREK

Sikeres állampapír értékesítés

Sikeres állampapír értékesítés és csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Ismét sikeres állampapír aukción van túl az Államadóság Kezelő Központ. Közel háromszoros ajánlat, csökkenő hozam mellett volt sikeres az értékesítés. Bizalom továbbra is töretlen az állampapír értékesítés során.

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkontkincstárjegy-aukción az ÁKK 25 milliárd forintért vitt piacra állampapírt. Az elsődleges forgalmazók 71,0 milliárd forintnyi ajánlatából az ÁKK 25 milliárd forintot fogadott el.

  •  Az aukciós átlaghozam 13,94 százalék volt, 20 bázisponttal alacsonyabb az előző aukción kialakult átlaghozamnál.
  • Hétfőn a 3 hónapos lejáratra a másodpiacon 13,28 százalékos referenciahozam alakult ki.
  • A 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama 2022 elején 3,04 százalék volt, 2021 elején 0,31 százalék, 2020 elején 0,01 százalék volt.

A bizalom az egyik legfontosabb eleme az értékesítésnek ahogyan látjuk az állampapírok esetében. Ugyanezzel a bizalommal találkoznak a Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)  szakértői és próbálják elérni az új érdeklődőknél. Már a tájékozódástól segítünk, ha kellett még szabadság alatt is intézkedtünk, de megoldottuk a felmerült nehézségeket. Ettől épült felénk a bizalom és épül, ha nem is hasonló módon az állampapírok felé.

#állampapír #bizalom #értékesítés #lakáshitel

Forrás: www.mit.hu; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

állampapír értékesítés

sikeres állampapír értékesítés

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

családtámogatás
családtámogatás

Családtámogatás további változásai

A családtámogatás  változásairól újabb segítségeket kaptunk és osztunk meg veletek, partnerünk az OTP Bank információira alapozva. Az otthonteremtési kamattámogatásról szóló 341/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet

TOVÁBB OLVASOM »
család támogatás
család támogatás

Család támogatás változásai

Partnerünk az OTP Bank segítségével az alábbiakban adunk tájékoztatást a család támogatás változásairól. 1. Az új lakások építéséhez, vásárlásához kapcsolódó lakáscélú támogatásról szóló 16/2016 (II.

TOVÁBB OLVASOM »
belváros
befektetési ingatlan

A belváros VII. kerülete a legkedveltebb

Kitartanak a pesti belváros mellett az ingatlanpiaci befektetők A koronavírus-járvány miatti korlátozások hatása rövid időre visszavetette Budapest belvárosi kerületeiben az ingatlanok keresettségét. Tavaly újra élre

TOVÁBB OLVASOM »
infláció
infláció

Csökkent az infláció áprilisban

Csökkenő de magas infláció: 24,0%-kal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest 2023. áprilisban a fogyasztói árak (infláció)  átlagosan 24,0%-kal haladták meg az

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook