HÍREK

Sikeres állampapír értékesítés

Sikeres állampapír értékesítés és csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Ismét sikeres állampapír aukción van túl az Államadóság Kezelő Központ. Közel háromszoros ajánlat, csökkenő hozam mellett volt sikeres az értékesítés. Bizalom továbbra is töretlen az állampapír értékesítés során.

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkontkincstárjegy-aukción az ÁKK 25 milliárd forintért vitt piacra állampapírt. Az elsődleges forgalmazók 71,0 milliárd forintnyi ajánlatából az ÁKK 25 milliárd forintot fogadott el.

  •  Az aukciós átlaghozam 13,94 százalék volt, 20 bázisponttal alacsonyabb az előző aukción kialakult átlaghozamnál.
  • Hétfőn a 3 hónapos lejáratra a másodpiacon 13,28 százalékos referenciahozam alakult ki.
  • A 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama 2022 elején 3,04 százalék volt, 2021 elején 0,31 százalék, 2020 elején 0,01 százalék volt.

A bizalom az egyik legfontosabb eleme az értékesítésnek ahogyan látjuk az állampapírok esetében. Ugyanezzel a bizalommal találkoznak a Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)  szakértői és próbálják elérni az új érdeklődőknél. Már a tájékozódástól segítünk, ha kellett még szabadság alatt is intézkedtünk, de megoldottuk a felmerült nehézségeket. Ettől épült felénk a bizalom és épül, ha nem is hasonló módon az állampapírok felé.

#állampapír #bizalom #értékesítés #lakáshitel

Forrás: www.mit.hu; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

állampapír értékesítés

otthonfelújítás

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

program
otthonfelújítás

NGM, EM: Otthonfelújítási program indul

NGM, EM: az otthonfelújítási program a családi házak energiahatékonyságának javítását szolgálja. A kormány demográfiai célja világos. Segíteni kell, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen, ennek érdekében

TOVÁBB OLVASOM »
kampány
lakásbiztosítás

Lakásbiztosítási kampány: sokan váltottak

A lakásbiztosítási kampány során tízből nyolcan másik biztosítót választottak. A márciusi lakásbiztosítási kampány során új szerződést kötő tulajdonosok és bérlők 84 százaléka másik biztosítót választott

TOVÁBB OLVASOM »