HÍREK

16% a prémium magyar állampapír kamata

Varga Mihály pénzügyminiszter úr pénteki Facebook bejegyzése és az ÁKK közlése alapján 16%-ra emelkedik a prémium magyar állampapír kamata.

Az infláció mértékét figyelembe véve talán egy, a magtakarításokat reálértéken tartó, kamatadó mentes befektetési forma. Sok magányszemély, család helyezi el megtakarítását állampapírokba, ami kedvező hozamot biztosít, mindemellett a magyar állam kockázatát is csökkenti a devizaadóssággal szemben.

Az Államadóság Kezelő Központ AKK január 13-i közlése alapján január 19-étől elérhető az új kamatozású megtakarítási forma. A prémium magyar állampapír kamatozásának alapja az előző évi infláció (14,5%).

Az állampapírok mellett a befektetési alapok és a betétek iránt is nőtt az érdeklődés a magánszemélyek részéről. Továbbra is sokan fektetik pénzüket ingatlanokba, mert a folyamatosan növekvő forgalmi érték mellett a bérbeadásból származó bevétel is emelkedik. Az ingatlanok keresésén túl, kedvező lakáshitel megoldásokkal Hitelkalkulátor lakáshitelekhez | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) segítjük a lakásvásárlás iránt érdeklődőket.

#állampapír #kamatemelés #VargaMihány

Forrás: ÁKK honlapja, Varga Mihály Facebook, Zöldhitel főoldal | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

állampapír

állampapír kamatemelés

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

MTÜ
turizmus

MTÜ: népszerűek a kempingek

MTÜ: egyre népszerűbbek a kempingek és a közösségi szálláshelyek is Egyre népszerűbbek a kempingek és a közösségi szálláshelyek is. Kempingezni a németek és a lengyelek

TOVÁBB OLVASOM »