HÍREK

Tovább drágulnak az új lakások

Tovább drágulnak az új lakások, annak ellenére hogy a használt lakásokkal szemben eddig is egyre jobban nyílt az olló.

A bérköltség növekedése, a munkaerőhiány, dráguló építőanyagok, növekvő beruházói finanszírozási költségek, zöld hitel rohama miatt megugrott kereslet együttesen hozzájárult az új lakásárak növekedéséhez.

E mellett a bankok egyre óvatosabbak. Nagyítóval vizsgálják az újabb projekteket, de találkoztunk olyan bankkal is, amelyik csak általa finanszírozott fejlesztés esetén fogad be lakossági hiteligényt szakaszos folyósítással, mert tart attól hogy nem készül el az ingatlan fejlesztés.

A lakáshitel igénylőknek érdemes alaposan érdeklődni az ingatlan fejlesztésről, illetve a szerződéses határidők, feltételek vonatkozásában tágabb dátumokat, szigorúbb kötbér feltételeket kicsikarni.

A hitelkamatok növekedése miatt jelentősen csökken a lakáshitel érdeklődések száma. E mellett akár harmadával visszaeső beruházási kedv, lehet az új lakásépítéseknél.

Érdemes átgondolni és még időben dönteni a lakásvásárlásról, melyben a Zöldhitel Csoport szakértői állnak rendelkezésre. További segítség a www.zoldlakashitel.hu oldalon vagy a 06303426308-as telefonszámon.

zoldlakashitel_3

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

otthonfelújítás
otthonfelújítás

Otthonfelújítási program június 3-tól indul

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg. Közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium

TOVÁBB OLVASOM »
négyzetméterár
Ingatlanpiac

Budapesten nőtt a négyzetméterár

Az első negyedévben a fővárosi új lakások átlagos négyzetméterár 3,1 százalékkal nőtt Az első negyedévben a Budapest kínálta új építésű lakások átlagos négyzetméterár 1,655 millió

TOVÁBB OLVASOM »
kampány
lakásbiztosítás

Lakásbiztosítási kampány sikeres volt

Túri Anikó: felülmúlta a várakozásokat a lakásbiztosítási kampány Felülmúlta a várakozásokat a márciusi lakásbiztosítási kampány. Az előzetes adatok szerint összesen több mint 461 ezer új

TOVÁBB OLVASOM »