HÍREK

Kamatcsökkenés a K&H Banknál

A Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) partnere a K&H Bank kamatcsökkenés hírével örvendeztetett meg bennünket. A kamatcsökkenés 2023.január 26.-tól lép életbe.

A K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel és a K&H Zöldhitel kamatok 2023. január 26-tól befogadott kérelmek esetében kedvezően módosulnak.

A kamatcsökkentés alapvetően 100 bázispont mértékű, de az egyes hitelösszeg/jóváírási kategóriák mentén ettől eltérő változásokat is életbe lépnek.

A különböző kategóriákban lévő kamatoknál a korábbi hirdetményhez képest 53-128 bázispont közötti csökkentések lépnek életbe 2023. január 26-tól.

kamatcsökkenés
K&H Bank

A lakáshitel kamatcsökkenés mellett a K&H Bank téli számlanyitási akciója továbbra is elérhető, azon 18 év feletti új ügyfeleinknek, akik lakossági bankszámlát nyitnak, 20.000 forint + akár további 20.000 forint, tehát esetenként 40.000 forint jóváírást adnak 2023. február 28.-ig.

Ha még ez sem lenne elég a K&H Bank Babaváró igénylés esetén új, és meglévő ügyfeleknek egyaránt, visszavonásig érvényes akciónk keretében 120.000 forint jóváírást ad.

Keresd szakértőinket és segítünk a megoldás megtalálásában!

#kamatcsökkenés #K&HBank #babaváró #akció #számlanyitás

Forrás: K&H Bank, Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

kamatcsökkenés

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

négyzetméterár
Ingatlanpiac

Nőtt a házak négyzetméterára

Az agglomerációban 10 százalékkal nőtt a házak négyzetméterára. A családi házak átlagos négyzetméterára 10 százalékkal nőtt az elmúlt fél évben (2024 első és 2023 utolsó

TOVÁBB OLVASOM »
vendégéjszakák
turizmus

A vendégéjszakák száma nőtt

A vendégéjszakák száma 25, a vendégeké 30%-kal nőtt 2023 márciusához képest. 2024 márciusában a turisztikai szálláshelyeken(kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) a vendégéjszakák száma közel 2,8 millió

TOVÁBB OLVASOM »
program
otthonfelújítás

Otthonfelújítási program egyeztetések

Fábián Gergely: tovább folytatódtak a szakmai és szakértői egyeztetések otthonfelújítási program kapcsán Júniustól indul az a 108 milliárd forintos keretösszegű Otthonfelújítási Program, amellyel a kormány

TOVÁBB OLVASOM »
program
turizmus

Turisztikai támogatási program indul

Nagy Márton: turisztikai versenyképességet erősítő támogatási program indul 15 milliárdos keretösszeggel A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul. A komplex, három pillérből álló

TOVÁBB OLVASOM »