HÍREK

Továbbra sem látnak az MNB (Magyar Nemzeti Bank) szakértői visszaesést a hitelezésben

A kamatváltozás, a zöldhitel keretének kimerülése még nem éreztetik hatásukat.

A vállalati hitelezésben 11%-os volt az éves hitelezési növekedés a 2022. márciusában. Ezen belül a KKV szektor még ennél is jobban teljesített a maga 14%-os növekedésével.
A beruházási hitelek helyett a forgóeszközhitelek felé fordultak inkább a vállalkozások.A lakossági hitelek a vállalati hiteleket meghaladóan, 13%-kal nőttek 2020.márciusában egy éves visszatekintésben. Ezzel együtt is elmarad a 2018-as csúcshoz képest a kihelyezett hitelállomány.

Márciusban a támogatott hitelek aránya közel fele volt a hitelkihelyezésnek, melyben a zöld lakáshitel adta a legnagyobb részt. Az átlagos hitelösszeg 13 millió Forintra nőtt a lakáshitelek esetében.
A lakáscélok megvalósítása a saját lakhatás, vagy befektetési céllal továbbra is erős családi törekvése a magyar lakosságnak. Ezekben az élethelyzetekben tudnak segíteni a Zöldhitel Csoport szakértői.

A 06303426308-as telefonszámon vagy a www.zoldhitel.hu és www.zoldlakashitel.hu oldalakon várják a kérdéseket, kínálnak megoldásokat minden élethelyzetre szakértőink.
Forrás: MNB,

zoldlakashitel_nincs_visszaeses_1

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

program
otthonfelújítás

Otthonfelújítási program egyeztetések

Fábián Gergely: tovább folytatódtak a szakmai és szakértői egyeztetések otthonfelújítási program kapcsán Júniustól indul az a 108 milliárd forintos keretösszegű Otthonfelújítási Program, amellyel a kormány

TOVÁBB OLVASOM »
program
turizmus

Turisztikai támogatási program indul

Nagy Márton: turisztikai versenyképességet erősítő támogatási program indul 15 milliárdos keretösszeggel A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul. A komplex, három pillérből álló

TOVÁBB OLVASOM »
otthonfelújítás
otthonfelújítás

Otthonfelújítási program június 3-tól indul

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg. Közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium

TOVÁBB OLVASOM »