HÍREK

Több lakóingatlan kelt el

Hét százalékot erősödött a magyar ingatlanpiac februárban, több lakóingatlan kell el

 

Februárban országosan 6253 lakóingatlan adásvétel történt, amely az előző évhez képest továbbra is jelentős, 50 százalékos visszaesést mutat, de januárhoz képest már 7 százalékkal több tranzakciót jelent a Duna House ingatlanközvetítő vállalat saját adatain alapuló tranzakciószám becslése szerint.

A társaság szerdai MTI-nek küldött közleményében kiemelte, hogy a januári mélypont után februárban lassuló felfelé indulás jelei mutatkoznak a hazai ingatlanpiacon, és a piaci aktivitási mutatók alapján további növekedésre számítanak a következő hónapokban.

A cégcsoport nemzetközi pénzügyi márkája, a Credipass becslése szerint februárban 35 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitelt folyósítottak, amely az előző hónaphoz képest 5 százalékos, az előző év januárjához képest 66 százalékos csökkenés. Azonban az ingatlanpiac februári erősödése a pozitív irányú változás kezdetét prognosztizálja a következő hónapok hitelpiacán is – írják a közleményben.

Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) szakértői CSOK, Falusi CSOK, használt és új ingatlan vásárlás, hozzá igényelt hitelekkel kapcsolatos teljeskörű segítséget nyújtanak. Megoldást kínálunk! Ingyenes hitelközvetítői szakértői támogatás, egyedi kedvezmények érhetőek el kollégáinkkal.

#lakóingatlan #lakáshitel #hitel #bank #adásvétel

Forrás: www.mti.hu; DunaHouse; Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)

lakóingatlan

MTI 2023. március 1., szerda 16:49

ingatlanpiac

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

csok plusz
turizmus

MTÜ: népszerűek a kempingek

MTÜ: egyre népszerűbbek a kempingek és a közösségi szálláshelyek is Egyre népszerűbbek a kempingek és a közösségi szálláshelyek is. Kempingezni a németek és a lengyelek

TOVÁBB OLVASOM »