HÍREK

Tudatosabbak diákok a K&H szerint

K&H: egyre jobban érdekli a pénzügyi tudatosság a diákokat

 

Csaknem 9000 iskolás jelentkezett a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőjének idei sorozatára, a pénzügyi tudatosságot fejlesztő vetélkedő sorozatra. A versenyen a mindennapos pénzügyekről, a takarékoskodásról, valamint befektetésekről, biztosításokról is tanulhatnak a versenyzők. Közölte a K&H szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint az idei versenysorozatra több mint 8700 diák nevezett, a 9-11. osztályosok körében kiemelkedően sokan, 2800 fiatal.

A verseny február 20-án folytatódik a második fordulóval, amelyben 1095 csapat méri össze a tudását. A végső megmérettetést Budapesten tartják, a díjak összértéke 6,6 millió forint lesz – közölte a K&H.

Az először 2010-ben megrendezett K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő eddigi versenyein már 80 ezer diák vett részt – jegyezte meg szerdai közleményében a K&H.

#K&HBank #KH #bank #pénzügy #diák #tudatosság

Forrás: www.mti.hu; K&H Bank; Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)

K&H

MTI 2023. február 15., szerda 11:14

Budapest, 2023. február 15., szerda (MTI)

vendégéjszakák

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

csok plusz
turizmus

MTÜ: népszerűek a kempingek

MTÜ: egyre népszerűbbek a kempingek és a közösségi szálláshelyek is Egyre népszerűbbek a kempingek és a közösségi szálláshelyek is. Kempingezni a németek és a lengyelek

TOVÁBB OLVASOM »