HÍREK

Új befektetési alap az MKB Alapkezelőtől

Új befektetési alap indításáról döntött az MKB Alapkezelő, Magyarország egyik legnagyobb alapkezelő cége! Adta hírül egyik legnagyobb partnerünk a Magyar Bankholding részeként működő MKB Alapkezelő.

Az MKB Ütemező Fejlett Piaci Részvény Alapok Alapja remekül tükrözi a tradíció és az innováció találkozását az MKB csoport fúziójában: az új termék nagy segítséget nyújt a befektetők számára azzal, hogy 9-12 hónapon keresztül, ütemezetten töltik fel az Alapot fejlett részvénypiaci eszközökkel, míg az el nem éri a 90 százalékos részvénykitettséget – így nem a befektetőnek kell figyelnie, mi a megfelelő belépési pont.

Az alap jegyzési időszaka 2023. január 31-ig tart, ezen időpontig az MKB Bank hálózatában elérhető, ezt követően azonban a Takarékbank ügyfelei számára is elérhetővé válik.

Minden időszaknak és ügyfélnek megvannak a befektetési preferenciái. Az állampapír, a befektetési alap, részvény, bankbetét, befektetési célú ingatlan vásárlás. A Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) szakértői a lakáshitel érdeklődések között továbbra is nagy számban találkoznak olyan ingatlan vásárlókkal, akik befektetési, bérbeadási céllal vásárolnak lakást, lakásokat. Aki különböző eszköztípusokban szeretné elhelyezni pénzét megoldások széles palettája áll rendelkezésére. Egy fontos dolgot jegyeznénk meg, szakértő nélkül nem javasoljuk a döntést.

#befektetésialap #innováció #tradíció #MKB #MagyarBankholding

Forrás: Magyar Bankholding, Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

befektetési alap

SZÉP kártya

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

A lakásbiztosítási kampány gyorsul

A márciusi lakásbiztosítási kampány második hetében 27 százalékkal több szerződést kötöttek az egyik legnagyobb online biztosítási portálon, mint az elsőben A márciusi lakásbiztosítási kampány első

TOVÁBB OLVASOM »
lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

Lakásbiztosítási kampány hajrája

A lakásbiztosítási kampány utolsó hetében várható a váltások 40 százaléka A márciusi lakásbiztosítási kampány utolsó hetében várható a váltások 40 százaléka, a Független Biztosítási Alkuszok

TOVÁBB OLVASOM »
lakbér
lakáspiac

Februárban nőttek a lakbérek

Februárban 1 százalékkal nőttek a lakbérek az előző hónaphoz képest Tovább emelkedtek februárban a lakbérek: havi szinten 1 százalékkal nőttek országosan és 1,1 százalékkal Budapesten.

TOVÁBB OLVASOM »
csok
CSOK

CSOK Plusz Hitelprogram most

CSOK Plusz Hitelprogram A CSOK Plusz Hitelprogram sikeres igényléshez hitelképesség szükséges, mint minden más hitel igénylésekor. 2,5 – 50 millió Ft támogatott hitel lakáscélra, gyereket

TOVÁBB OLVASOM »