HÍREK

20 éves fix lakáshitel az Erste Banktól

Az Erste Bank bevezeti 2023. január 16-tól a 20 éves fix lakáshitel megoldását a lakásvásárló, új ingatlant építő ügyfeleknek. Az Erste Bank eddig 5-10-15 éves fix kamatperiódusú lakáshitel biztosított az ügyfelinek.

Főbb jellemzői az Erste Bank új hitelmegoldásnak:

  • Futamidő: A 20 éves FIX jelzáloghitel 240 hónapra érhető el kizárólag
  • Kamatozás: A 20 éves FIX jelzáloghitel a futamidő alatt (240 hónap) a referenciamutató-mozgásoktól mentes, kiszámítható, fix kamatot biztosít az ügyfél részére
  • Kedvezmények: A jelenleg a piaci kamatozású hiteleknél alkalmazott kedvezmény-struktúrát, illetve hitelösszeg-struktúrát az új termék esetén is alkalmazzák.

A Zöldhitel Csoport csapata és a weboldalunkon elérhető támogató tájékoztatók, a hitel kalkulátor Hitelkalkulátor lakáshitelekhez | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) nemcsak az Erste Bank lakáshitel megoldását kínálja. Díjmentesen segítünk a hiteligénylésben az Erste Bankon túl pl. OTP Bank, Takarékbank, MKB Bank, K&H Bank hitelei esetében is.

Az egyes bankok eltérő feltételi mellett nagyon hasznos segítséget tudunk nyújtani a hiteligénylés során, illetve egyedi kamatkedvezmények elérésében tudunk segíteni, amivel éves szinten százezer Forinttal kisebb törlesztőmegtakarítás érhető el.

Érdemes keresni bennünket, mert

  • díjmentes a hitelközvetítés
  • szakértői segítséget kapnak az ügyfelek
  • gyors és folyamatos támogatást biztosítunk
  • képben vagyunk a kedvezmények és akciók rengetegében és segítünk ezeket igénybe venni

#Erste #ErsteBank #hitel #lakáshitel #fix #kamatperiódus #fixtörlesztő #kedvezmény #OTP #Takarékbank #MKB #KH

Forrás: Erste Bank, Zöldhitel főoldal | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

támogatás

Erste Bank

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT A ZÖLD HITELLEL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a lakáshitel és CSOK támogatás iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre hírlevél formájában. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Köszönettel: Zöldhitel Csoport www.zoldhitel.hu

KORÁBBI HÍREK

lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

A lakásbiztosítási kampány gyorsul

A márciusi lakásbiztosítási kampány második hetében 27 százalékkal több szerződést kötöttek az egyik legnagyobb online biztosítási portálon, mint az elsőben A márciusi lakásbiztosítási kampány első

TOVÁBB OLVASOM »
lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

Lakásbiztosítási kampány hajrája

A lakásbiztosítási kampány utolsó hetében várható a váltások 40 százaléka A márciusi lakásbiztosítási kampány utolsó hetében várható a váltások 40 százaléka, a Független Biztosítási Alkuszok

TOVÁBB OLVASOM »
lakbér
lakáspiac

Februárban nőttek a lakbérek

Februárban 1 százalékkal nőttek a lakbérek az előző hónaphoz képest Tovább emelkedtek februárban a lakbérek: havi szinten 1 százalékkal nőttek országosan és 1,1 százalékkal Budapesten.

TOVÁBB OLVASOM »
csok
CSOK

CSOK Plusz Hitelprogram most

CSOK Plusz Hitelprogram A CSOK Plusz Hitelprogram sikeres igényléshez hitelképesség szükséges, mint minden más hitel igénylésekor. 2,5 – 50 millió Ft támogatott hitel lakáscélra, gyereket

TOVÁBB OLVASOM »